DAYS OF DARKNESS

Μουζικα

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

7. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


πολλές φορές είναι έτσι. κάποιες άλλες είναι εντελώς έτσι. πάντα όμως το απόγευμα της κυριακής σου χαμογελάει με το δικό του διεστραμμένο τρόπο. σου φτιάχνει καφέ και σου στρίβει τσιγάρο. σε κερνάει φίλους γύρω από ένα τραπέζι με κόκκινο κρασί και γέλια. μεταμορφώνεται σε νοσοκόμα και σε γιατρεύει από την αλκοολοποσία του προηγούμενου βραδιού. σου προτείνει να ακούσεις καινούργια τραγούδια και πατάει πλέι στις αγαπημένες σου πλέιλιστ. κάθεται δίπλα σου και ακουμπάει στον ωμο σου. καταβάλλει προσπάθειες να εμποδίσει το βράδυ που περιμένει στη γωνία χαμογελώντας χαιρέκακα και σου ζωγραφίζει όνειρα πάνω στα ρούχα και το δέρμα σου. σε προσκαλεί για μια βόλτα στην πόλη και όταν δεν έχεις όρεξη σου διαβάζει ποιήματα. ξαπλώνει μαζί σου πάνω στη φλοκάτη και σου χτενίζει τα μαλλιά για να είσαι όμορφος. σε τυλίγει με ένα κασκόλ για να μη φοβάσαι και σου διηγείται ιστορίες από τα νεανικά του ταξίδια. και αν του θυμώσεις καμιά φορά δεν σου κρατάει κακία. σου κλείνει το μάτι με νόημα και φεύγει προς την κουζίνα.

7 σχόλια:

streetfox είπε...

οι Κυριακές είναι όμορφες γιατί πάμε στο πάρκο και κάνουμε πικ νικ. καμιά φορά, άμα η μαμά έχει βενζίνη στο αυτοκίνητο, πάμε στο βουνό για βόλτα... μια φορά είδα κι ένα ελάφι ... όταν μπαίνει το καλοκαίρι πάμε για μπάνιο στην Εύβοια ή στο Σχοινιά (σαν απόσπασμα έκθεσης 2ας δημοτικού…)

νιώθετε καλύτερα την Δευτέρα?

ο αποτέτοιος είπε...

την άλλη φορά θα βάλω θέμα για έκθεση "ποιον αγαπώ περισσότερο; τον μπαμπά μου ή τη μαμά μου;"

:-P

για τις δευτέρες ρίξτε μια ματιά εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=LDxFtQgoWt8&feature=related

Masterpcm είπε...

Για τα Σάββατα έχουμε κάτι στα υπ όψιν ;

Μπα... όχι έ...

Στο με ταξί, εξακολουθούν να μου σπάνε τα κυριακάτικα απογεύματα ενώ στο με λεωφορείο τα προτιμώ από τα απογεύματα τρίτης, πέμπτης και παρασκευής.
Στο με μετρό... δεν έχω ακόμη συμπέρασμα.

(Δεν έχουμε μετρό εδώ, συχνά ούτε μέτρο)

ο αποτέτοιος είπε...

μάλλον έχετε αρχίσει τις μπύρες ε;

:-)

Masterpcm είπε...

Να θεωρήσω ως υπεκφυγή την απάντησή σας ή ως ευθεία άρνηση για τα Σάββατα ;

(Μπύρα έχω να πιω από .... οοοοοοουυυυυυυ ..... πόσο καιρό τώρα......

χθές.


Ούτε ποτό, ούτε μπύρα, ούτε καφέ έχω εδώ που είμαι....

Αλλά τώρα που το λέτε, πάω σπίτι να πιω μία.

{:-P

ο αποτέτοιος είπε...

να θεωρήσετε καλύτερα ένα μπλοκ αποδείξεων και να μου κόψετε μια παχιά απόδειξη για να πάρω κανά φράγκο που είμαι ταπί (και όχι ψύχραιμος). ευχαριστώ.

Masterpcm είπε...

5-6 φύλλα είναι καλά ; Αλλιώς να θεωρήσω μια εγκυκλοπαίδεια που έχει πολλά φύλλα.