DAYS OF DARKNESS

Μουζικα

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

5. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ


το φθινόπωρο έρχεται και κουλουριάζεται στην αγκαλιά σου, τυλίγεται στο λαιμό σου και σε χαϊδεύει με την ανάσα του. το νιώθεις, το χρειάζεσαι, έχεις ανάγκη ένα χάδι να φτιάξει γύρω σου ένα κουκούλι και εσύ να μεταμορφωθείς σε ένα μικρό έμβρυο μέσα του και απο εκεί να βλέπεις τις στάλες της βροχής να σου ψιθυρίζουν τραγούδια ζεστά. το φθινόπωρο τα ξενύχτια έχουν άλλη γεύση, αυτή της απρόσωπης προσμονής. τα κορίτσια αυτήν την εποχή είναι πολύ πιο γλυκά (σαν το μούστο ένα πράγμα) και οι άδειες αγκαλιές πιο θελκτικές. η εποχή του άγριου ξεφαντώματος (του ποιού;) εχει παρέλθει ανεπιστρεπτεί και τώρα πια κοιτάς το τζάκι (ναι, κανε όνειρα) σχεδόν ερωτικά. τα βιβλία δίπλα στο κρεβάτι, κάτω στο πάτωμα, ξεφυσάνε ανακουφισμένα και τινάζουνε χαρωπά τη σκόνη από πάνω τους. το φθινόπωρο βρέχει (και αν βρέχει και στην καρδιά σου δεν πειράζει, δεν θα σε κατηγορήσει κανείς), οι δρόμοι ξεπλένονται και μαζί με αυτούς και οι ψυχές, ας είναι, ένα ντουζάκι δεν έβλαψε ποτέ κανένα. τα φύλλα των δέντρων σε παρακολουθούν κάνοντας τον κινέζο, περνούν ξυστά από το αυτί σου και σου μιλάνε σε μια γλώσσα ακαταλαβίστικη, κοιτάς γύρω σου να δεις ποιος σου μίλησε, μάταια.

το φθινόπωρο είναι η εποχή που. το φθινόπωρο είναι η εποχή που. το φθινόπωρο είναι η εποχή που. το φθινόπωρο είναι η εποχή που. .................................... ... ... .. .

6 σχόλια:

streetfox είπε...

… που ξαφνικά μπουρίνια έρχονται να καθαρίσουν τα απομεινάρια του ξεφαντώματος… και φεύγει η ομορφιά που μας πλάνεψε… και ότι θα μείνει, μέλλει να κουρνιάσει αργά αργά … μες στο χειμώνα
Ξεκαθάρισμα και προετοιμασία μου μυρίζει

Πολύ καλή μέρα σας κύριε αποτέτοιε

Chryssa είπε...

Garfield??

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που αρχίζεις να φορτώνεσαι βιταμίνη C για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Αψου.

κόκκινα παπούτσια είπε...

"..the autumn winds blow chilly and cold
September I'll remember
a love once new has now grown old".

αυτό το τραγούδι (http://www.youtube.com/watch?v=lO9Ild2cvdg)
είχα στο μυαλό μου όσο σας διάβαζα.
Σας το αφιερώνω.
Πράγματι το φθινόπωρο είναι η εποχή που.
Και τι ωραία όταν..!
(:

ο αποτέτοιος είπε...

αλεπου,
εμένα πάλι δεν μου μυρίζει τίποτα.. φακ..

γουέλκαμ.





χρυσσα,
κρυολογήσατεεεε;




κοκκινα παπουτσια,
το ντουέτο αυτό είναι από μόνο του ένα φθινόπωρο δεν συμφωνείτε;

Ανώνυμος είπε...

ωραίο σπίτι, ωραία θέα.
το ξεφάντωμα τώρα αρχίζει. θλιμμένοι στη γιορτή μας, λέμε.


(στίβω μάταια το μυαλό μου για μήνυμα καταπέλτη που θα πάει κάπως "σήμερα μ' έπιασε η βροχή στο δρόμο, όλα τα βιβλία που κρατούσα έγιναν μούσκεμα και κάθομαι 3 μέρες μπροστά απ' το τζάκι και τα στεγνώνω φύλλο φύλλο, σαν να ταν κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. αλλά είναι μόνο λέξεις.βρεγμένες. ούτε εγώ δεν τις βγάζω πια")

ο αποτέτοιος είπε...

ωραία και τα δύο αλλά δυστυχώς δεν είναι δικά μου, δανεικά τα πήρα (και αγύριστα).
και εσείς σε μουντ ξεφαντώματος βλέπω..

(στίβω το μυαλό μου για απάντηση στον καταπέλτη αλλά ακόμα τίποτα, αν βρω θα σας ενημερώσω)