DAYS OF DARKNESS

Μουζικα

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΜΠΙ ΠΟΛΑ'Ι'Τ


τελικά, το αποφάσισα θα μιλάω σε όλους όσους έρχονται εδώ μέσα στον πληθυντικό.


έχει πιο πολύ πλάκα


(άσε που είμεθα και μπλόγκερζ με ανατροφή)

5 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Αγαπητοί αποτέτοιοι: Δεν είναι θέματα ανατροφών αλλά θέματα ιδεολογιών. Βλέπετε, οι αποφάσεις σας και κυρίως οι προτροπές σας να πάμε να γαμηθούμε, πέρα από ευπρόσδεκτες ευχές, αποτελούν και τις κορυφώσεις των κομμουνιστικών ιδεολογιών. Τουτέστιν, αντί των καθαρά νεοφιλελεύθερων, ατομικιστικών και καπιταλιστικών ευχών, όπως "σάλτα και γαμήσου", εσεις αντιτείνετε τα "σαλτάρετε και γαμηθείτε", ως καλέσματα για συντροφικές παρτούζες. Εύγετε νέοι μου!

ο αποτέτοιος είπε...

αγαπητοί πανωκάτοι,
ομολογώ ότι εξεπλάγην τα μάλλα από την ενδελεχή ανάλυσή σας. είμαι περήφανος που είστε αναγνώστης μου. σας ευχαριστώ.

demetrat είπε...

εμείς οι δήμητρες, πολύ θα θέλαμε να αυτογαμιόμαστε αλλά αφ ενός μας είναι ακατόρθωτον διότι υπάρχει και η αυτοσυντήρησις, και ώς γνωστόν μιά διαιώνησις που είναι και του είδους, και αφ ετέρου, είμαστε πολύ κοινωνικές και θέλουμε να έχουμε κόσμους γύρω μας.
δ

Spy είπε...

Εμείς (εγώ και το μπλογκ μου δηλαδής) πάντα το λέγαμε πως είσαστε δύο ευγενής νέος, και χαιρόμαστε που θα μας μιλάτε στον πληθυντικό, διότι άμα μας μιλάγατε στον ενικό δεν θα καταλαβαίναμε σε ποιόν από τους δύο απευθύνεστε...

ο αποτέτοιος είπε...

δημητρατ,
σωστά πράττετε, άλλωστε δεν έχει πλάκα να είστε μόνη σας



spy,
να ξέρετε ότι απευθύνομαι σε εσάς διότι το μπλογκ σας μου έσπασε τα νεύρα και θα το ξανασκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα του απευθύνω άλλη φορά το λόγο!