DAYS OF DARKNESS

Μουζικα

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΜΟΝΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!
η σύνδεσή μου εδέησε να λειτουργήσει (αν και είναι πιο αργή και καθυστερημένη από ποτέ, μα πόσο αργή μπορεί να γίνει μια σύνδεση;) οπότε θα ποστάρω αυτό που είχα σκοπό να ποστάρω αύριο από τη δουλειά. και αφού είδα τα σχόλια στο προηγούμενο, ορίστε πάρτε το! χα!



Δεκαπενταύγουστος. σπίτι, πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια. εντάξει, οκ, δεν έγινε και τίποτα, άλλωστε ήταν επιλογή κατά κάποιον τρόπο. μουσικούλα, ύπνος το βράδυ στο μπαλκόνι, (παρεμπιπτόντως ωραία φάση ο ύπνος το βράδυ στο μπαλκόνι, αν και το ξύπνημα γίνεται ολίγον νωρίς καθότι το φως χτυπάει κατακούτελα, αλλά δεν πειράζει.) ταινίες το βράδυ σαν σε θερινό σινεμά , να ‘ναι καλά το σέβεν (στις δυο ταινίες μία τρίτη δώρο). σκέψεις του στυλ «τι κάνουμε, που βαδίζουμε, τι θα απογίνουμε στη ζωή μας, τι είναι ο άνθρωπος (για όποιον δεν ξέρει, είναι ένα τίποτα)». ωραία όλα (εντάξει δεν ήταν και σούπερ, έχουμε περάσει και καλύτερα εδώ που τα λέμε, αλλά τέλος πάντων). μόνος με τις σκέψεις, και όλα κυλάνε υπέροχα. (λέμε τώρα)

παρασκευή βράδυ, ανήμερα, μπροστά στην οθόνη του πι σι. πατάω σύνδεση – αλλά ας κάνουμε μια παρένθεση.

στο σπίτι η σύνδεση που υπάρχει είναι η πιο παλαιωμένη (σαν το παλιό κρασί) που υπάρχει. δηλαδή είναι από αυτές που πατάς σύνδεση και ακούγονται αυτοί οι παράξενοι και απόκοσμοι θόρυβοι του στυλ:
τουτ, τουτ τουτ, τουτ τουτ, τουτ
ιιιιιχχχγγκκκφφφφξςφςθφρφςλαξδεοι;ςξ;κβφβς΄δφν$*)&%$*)&^&*ξηςφσξ’ηφγδσδλκββββββββζβζζβββζβζβζβββζβζβζββββζζζζ
και ω του θαύματος η σύνδεση επιτυγχάνεται μετά κόπων και βασάνων. και εδώ κλείνει η παρένθεση.

πατάω λοιπόν σύνδεση και αντί για τους συνηθισμένους θορύβους, ακούγεται μια γλυκύτατη φωνούλα που αναγγέλλει όλο μπρίο και χαρά:
«η τηλεφωνική σύνδεση που καλείτε δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους»
ποιος ήρθε; τι έγινε; γουάι; τη ρωτάω αλλά σιγά μην πάρω απάντηση. η φωνή εξακολουθεί τον ίδιο μονόλογο, τον ξέρει και στα αγγλικά. προσπάθειες να καταλάβω τι γίνεται, πατάω κάνα δυο κουμπιά – εδώ και άλλη παρένθεση.

γενικώς είναι γνωστό (τι δεν το ξέρετε; ε, μάθετέ το) ότι δεν είμαι και πολύ πι σι έξπερτ. για να ακριβολογήσω δηλαδή, δεν είμαι καθόλου. για αυτό άλλωστε δεν έχω δεήσει να κάνω και μια σύνδεση της προκοπής στο σπίτι. οπότε μπορεί εύκολα κάποιος να συμπεράνει ότι οι προσπάθειες που έκανα δεν οδήγησαν σε κάποιο αποτέλεσμα. έλειπαν και όλοι οι φίλοι και γνωστοί, οπότε δεν μπορούσα να πάρω κάποιον τηλέφωνο να τον ρωτήσω τι συμβαίνει μπας και με ξεστραβώσει (που να παίρνεις τηλέφωνο τώρα στον άλλο που βρίσκεται εν μέσω παραλίας και αλκοολοποσίας, άσε που δεν θα το σηκώσει κιόλας). ας κλείσουμε και πάλι την παρένθεση.

έτσι, τελικώς αρκέστηκα στο να βρίζω την %$&^&*%$)_(*&%$$ σύνδεσή μου και να περιμένω τη δευτέρα να πάω στη δουλειά για να μπλογκάρω από εκεί. ευτυχώς που είναι και οι ολυμπιακοί αγώνες και περνάει η ώρα. γαμώ την ασχετίλα και τη γκαντεμιά μου μέσα!



τώρα που είπα για ολυμπιακούς αγώνες, έχω ένα κουίζ: ποιο είναι το πιο κιτς στοιχείο που υπάρχει στους αγώνες, όσον αφορά όμως τα αγωνίσματα και μόνο. και επειδή βαριέμαι να περιμένω να απαντήσει κάποιος, θα το πω. η μουσική που ακούγεται όποτε τελειώνει μια φάση και πριν από το επόμενο σερβίς στο μπητς βόλε΄ι΄. και μιλάμε για μουσική λες και είσαι στο μπητς μπαρ μπανάνα (το όνομα τυχαίο). δηλαδή πληρώνουν ντι τζέι για να παίζει μουσική; αν είναι έτσι ας βάλουν και ξέκωλα κοριτσόπουλα να χορεύουν σε ροκ εντ ρολ ρυθμούς γύρω από το γήπεδο, ας φτιάξουν και ένα μπαράκι εκεί δίπλα να δίνει (τζάμπα εννοείται) μοχίτο και σφηνάκια στους κουρασμένους αθλητές και αθλήτριες, να τους τονώνει το ηθικό και μετά από κάθε αγωνιστική βραδιά να διοργανώνεται και πάρτυ με θέμα: όποιος κάνει πιο πολλά εύστοχα σερβίς έχοντας πιει δεκαοχτώ μοχίτο και τριανταπέντε σφηνάκια τεκίλας κερδίζει μια θέση στην οχτάδα. ε, μα ήθελα να τα πω και τα είπα! όπως καταλαβαίνετε δεν έχω τι να κάνω και γράφω ασταμάτητα βλακείες, ας με σταματήσει κάποιος, έι εσύ άσε κάτω το πληκτρολόγιο, όχι βοήθεια, λίογο ακόμ να γρά σε παρακταλβώ μη μυο τρηφδσγδφςφςσδ νιισωιφςη………….

21 σχόλια:

Παπίτσα είπε...

Αν σου πω ότι το ίδιο παρατηρούσα χτες; Έβλεπα αγώνες με χαμηλωμένη τη φωνή λόγω ύπνου των υπολοίπων, και έστηνα αυτί ανάμεσα στα αγωνίσματα για να τσεκάρω αν όντως αυτό που ακόυω είναι μουσική ή αντιλαλούν μπιτςμπαρίαση τα αυτιά μου!

Αποτέτοιε είσαι στο μαγαζί σου;
Να περάσω για ένα γεια;

ο αποτέτοιος είπε...

ναι τώρα ήρθα έλα άμα θες

Spy είπε...

Mήπως αυτός που πήγε να σας πάρει το πληκτρολόγιο, είναι το ίδιο σας το μπλογκ; Mήπως ζήλεψε από το δικό μου και προσπαθεί να κάνει την δική του (καταδικασμένη εκ των προτέρων) επανάσταση;

Θα σας απαντήσω μόνο στο ερώτημά σας για το τι είναι ο άνθρωπος, διότι πιστεύω ότι κάνατε λάθος.
¨οπως είχε πει και κάποιος τόσο σπουδαίος που ούτε καν θυμάμαι το όνομά του: O άνθρωπος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα σκουλήκι στην τεράστια πατούσα του Σύμπαντος!..."
(τί είπα ρε, το άτομο;;;)

ο αποτέτοιος είπε...

spy,
δε μου λέτε, εσείς στη βάρκα σας έχετε και ασύρματη σύνδεση; ή αυτό το ψαθάκι που φοράτε έχει δυνατότητες σύνδεσης στο διαδίκτυο;

σχετικά με το μπλογκ μου, μπα δεν ικανό για τέτοια πράγματα, και όπως είπατε και εσείς μια τέτοια ενέργεια θα ήταν καταδικασμένη από την αρχή και μόνο λόγω ονόματος.

επίσης τέτοια συγκλονιστικά αποφθέγματα, να μα ςειδοποιήτε πριν τα ρίξετε στα μπλογκοκύματα γιατί στραμπούληξα τον εγκέφαλό μου τώρα εγώ!


ακόμα δεν φύγατε; ε, κάντε την λοιπόν, τι περιμένετε;

Athens line είπε...

Καλησπέρα. Το κιτσ στοιχείο των αγώνων είναι η ασχήμια των κοριτσιών της κίνας που σαρώνουν στην γυμναστική.
(Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να τις βλέπω...)

Ανώνυμος είπε...

Η μοναξιά είναι ο καλύτερος δάσκαλος του ανθρώπου
Βέβαια ποιος θέλει κηρύγματα μέρα νύχτα..

fvasileiou είπε...

Λοιπόν κι εγώ μόνος ήμουν τον Δεκαπενταύγουστο. Όλοι οι άλλοι λείπουν σε διακοπές και ταξίδια, κι εγώ πίσω τρέχοντας να βγάλω δουλειά: Έτσι πέρασε όλο το καλοκαίρι φέτος. Όχι, τη μέρα της Παναγίας δεν δούλεψα. Διάβασα παλιές εφημερίδες, έβαλα CD στο στερεοφωνικό μετά από πολλούς μήνες (ακούω μουσική πλέον μόνο στον υπολογιστή -για φαντάσου), το απόγευμα πότισα τα λουλούδια, έφτιαξα ένα ωραιότατο διπλό εσπρέσο και έπιασα το μπουζούκι μετά από καιρό και παρά τη ζέστη. Το βράδυ πήγα στης νύφης μου.
Είχα κι εγώ DVD (από το Blue, όχι το Se7en): Τη 10η σεζόν των Simpsons.

Γενικά, δεν ήταν άσχημα. Όσο για τις σκέψεις "τι κάνουμε...", υπάρχουν άλλες στιγμές που έρχονται πιο έντονα. Βασανιστικά.

Αδερφέ, πρώτη φορά στα μέρη σου κι άπλωσα σεντόναρο...
Συγγνώμη και τα λέμε.

ο αποτέτοιος είπε...

ρόλοι,
γυρίσατε; καλώς ήρθατε και εσείς.

γιατί καλέ; τι σας έφταιξαν οι κινεζούλες; ντροπή και αίσχος για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας! τςτςτςττςτςτςτςτςτςτςτςτς!!!!




καπετάνιε,
καλώς ήρθατε από το ταπεινό αυτό μπλογκ το οποίο πολύ χάρηκε με την επίσκεψή σας! σε δυο γραμμές τα είπατε όλα!




φβασιλείου,
καλώς ήρθατε και δεν πειράζει για το σεντόνι, κάντε ότι θέλετε εδώ μέσα, απλώστε και τραχανά άμα θέλετε.

τουλάχιστον εσείς τη βγάλατε ελαφριά με σίμπσονς. εγώ τι να πω που κουλτουριάστηκα για τα καλά; άκου ταινίες:
1)φόνος στο μανχάταν (γούντυ άλεν), εντάξει αυτή ήταν κανονική.
2)κλέφτης ποδηλάτων, ιταλικός ρεαλισμός, ταινία τέλος των 40'ς, μου θύμισε λίγο γιώργο φούντα (αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπα όχι άκυρος ο φούντας)
3)η διακριτική γοητεία της μπουρζουαζίας (νομίζω έτσι λέγεται) του μπουνιουέλ.

wilma είπε...

Αποτέτοιε μου τι σύνδεση έχετε? για στείλτε κανένα mail μπας και σας βοηθήσουμε να βρειτε άκρη. Ποτέ δεν το λέω αυτό, αλλά επειδή χασκογελώ σα χαζό όταν διαβάζω τα ποστ σας θα αυτοαναιρεθώ και θα ενδιαφερθώ για σύνδεση Internet. Ολυμπιακούς παρακολούθησα μόνο ότι εμπεριείχε Φελπς ή κολύμβηση ΧΧΧΧ ανδρών. το Jingle με το κόπα καμπάνα δεν το άκουσα. και στο mute μπορείς πάντα να χαρείς με έναν νικητή κολυμβητή.

seisaxtheia είπε...

Καλημέρα σας αποτετοιε...
λοιπον ηρθα με όλη την καλή διαθεση να σας ρίξω μια συγυρισμένη κατσαδα -τι θα πει γιατι???ειδα το συσαχθεια στο μπλογκι του κυριου σπαι(το οποιο εχει καταληφθει απο ανώτερες δυναμεις)κ μ φυγαν τα ματια-σΕΙσαχθεια αγαπητε-με κόβει πολύ το υ-βαλτε εκει ενα ει να δειτε τι ωραια που θα μαι-σκέτη τρέλα!-αλλά
τελος πάντων την αναιρώ την κατσαδα γιατι το μπλογκ σας ειναι μπλε κ δεν μ παει η καρδια να μαυρίσω ενα τετοιο χρώμα με στριγγλιες κ πατσαβουρογκρινιες...για το ποστ εχω να πω"Κοψτε τα όλα-ιντερνετ,συνδεσεις,τηλεόραση και Ολυμπιακούς-αφού σας τη δίνουν πάρτε μια μεγάλη σακούλα μαυρη(ξερετε απο αυτές που βαζουμε τα πτώματα)χωστε τα μέσα μαζί με μια πέτρα και ρίξτε τα μεσάνυχτα στην θάλασσα από την αποβάθρα....Απλά πραγματα!

ο αποτέτοιος είπε...

wilma,
αφήστε, δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τη σύνδεσή μου γιατί τα παίρνω κανονικά.
πάντως έχω στο πλάνο να κάνω μια κανονική και καλή σύνδεση από σεπτέμβρη, απλώς περιμένω να δω πως θα πανε τα πράγματα από θέμα σπιτιού γιατί παίζει να μετακομίσω.




σΕΙσάχθεια,
καλημέρα και σε εσάς. συγνώμη για το αδικαιολόγητο ορθογραφικό μου λάθος, ντρέπομαι και κοκκινίζω. (ε, ναι τώρα είστε τρέλα, ομολογουμένως)

πάντως οι συμβουλές σας με μπερδέψανε ολίγον. μα αν τα πετάξω όλα στη λεβεντοπνίχτρα, πως θα έρχεστε εσείς να με διορθώνετε;

καλώς ήρθατε

seisaxtheia είπε...

Συγχωρεμένος αποτετοιε....
ξερετε λογικά αν τα κάνετε όλα αυτά π σας είπα δεν θα χρειαστεινα σας διορθώσω γιατι δεν θα κάνετε πια λάθη(αφού δεν θα μπαίνετε καθόλου λέμε!)εκτος και αν στο μεταξυ αναπτύξουμε τηλεπαθητικές ικανότητες οποτε θα λαθευετε και θα διορθώνεστε αλλιώς..Καλά --δικαιολογίες ειναι αυτά-αφήστε τις πονηρίές και παραδεχτείτε την αλήθεια επιτέλους--ΕΙΣΤΕ ΜΠΛΟΓΚΟΜΑΝΉς-αν πειτε "Με λένε αποτετοιο και ειμαι εθισμένος στο μπλογκινκ"θα νιώσετε καλύτερα???

demetrat είπε...

αν και πηγες τις διακοπές σου, δε βλέπω να ξελαμπικάρισες.
Κάτι σε Αστέρω σε βλέπω να τριγυρνάς τα μπλόγκια ,γιά συμπαντικές συνομιλίες.Και πάλι να με συγχωρείς που εξαφανίστηκα και δε σκέφτηκα πως θα ανησυχήσετε.
δ

ο αποτέτοιος είπε...

σεισάχθεια,
ναι ναι είμαι!!!
(μπλογκομανής)
είναι πολύ κακό αυτό; θα επιζήσω;

ευχαριστώ για τη συγχώρεση





δήμητρατ,
μα επιτέλους! μαύρα μάτια κάναμε!λίγο ακόμα και θα ειδοποιούσαμε την e-νικολούλη να σε ψάξει!

επίσης εγώ για να ξελαμπικάρω (εκτός από το
να ...εχμ...αυτό....ξέρετε τώρα ... ουφ πάλι ρεζίλι θα γίνω...) πρέπει να πάω μόνιμες διακοπές, αλλιώς δεν το βλέπω.

seisaxtheia είπε...

μπα..υποτροπιάζετε συνεχώς..δεν σας δίνω και πολύ χρονο..εκτος και αν "ξελαμπικάρετε"..οπότε εχετε κάποιες ελπίδες επιβίωσης..

παρακαλώ

όταν ειδα το demetrat νομιζα πως ειναι η engreesh version του"δε μετρατε(δε μετρατ΄για τους Ηπειρώτες)και ψιλοχάρηκα ρε γμτ..τελικά τι εινια το σωστο??μήπως εχω κανα δίκο?

ο αποτέτοιος είπε...

seisaxtheia,
δε ingreesh λάνγκουατζ ιζ λάικ δατ. akanonisti εντ άι ινβέντιντ ιτ γουίθ δε χελπ οφ μισιζ wilma εντ μίστερ spy, εντ γουί χαβ ε ντιούτι του σπρεντ ιτ αράουντ δε γουόρλντ.

φορ δε ναίημ οφ demetrat γιου καν γκόου του χερ μπλογκ εντ ασκ χερ, άι καντ γίβ γιου μορ ινφορμαίισιονς. ολ αί νόου ιζ δατ σι ίζ φρομ hpeiros.

seisaxtheia είπε...

σωστοτατα...greenglish τοτε και μην μ πειτε παλι λαθος!μπερδευτηκα ..με ζάλισαν τα χρώματα αποτετοιε...δικαιολογούμαι!

seisaxtheia είπε...

ααα και μην αυταπατάστε..δεν τα ινβεντ εσεις αγαπητε..ιν κεις που δεν το γνωρίζετε αναφέρονται ακόμα και στα της τεχνολογικής κατευθυνσης της 3ης λυκειου..σορρι ντιαρ..σας πρόλαβαν άλλοι!

seisaxtheia είπε...

ααα και μην αυταπατάστε..δεν τα ινβεντ εσεις αγαπητε..ιν κεις που δεν το γνωρίζετε αναφέρονται ακόμα και στα της τεχνολογικής κατευθυνσης της 3ης λυκειου..σορρι ντιαρ..σας πρόλαβαν άλλοι!

το της πανΔώρας είπε...

Καλημέρα. Έχουμε γνωριστεί; Το στυλ σου δε μου θυμίζει τίποτα, αλλά το όνομα κάτι μου λέει. Η πανΔώρα (η αφεντικιά μου) έχει πολλούς με αυτό το όνομα.

ο αποτέτοιος είπε...

σεισάχθεια 1,
νέβερ μάιντ, μάι ντίαρ.


σεισάχθεια 2,
γουάτ; ρήλλυ; όου φάκ!!

(ε, καλά εντάξει, δεν μπορώ να κλέψω και εγώ μια ιδέα;
μόνο μην το πείτε αλλού να μείνει μεταξύ μας πλιζ!)


σεισάχθεια 3,
το ίδιο με πριν
(χε χε)




το (ποιο;) της πανδώρας,
"γνωριζόμαστε από κάπου;"
(χα χα!!!)

δηλαδή εσείς είστε το (άγνωστο ποιο πράγμα) της πανδώρας και αυτή είναι το αφεντικό σας; και ποια είναι αυτή η πανδώρα που έχει και άλλους με αυτό το όνομα;
(και εγώ που νόμιζα ότι είμαι μοναδικός βλαξ...)

τώρα για το αν έχουμε γνωριστεί, δεν ξέρω. βλέποντας το αβαταρ σας κάτι μου θυμίζει, μισό λεπτό να το κάνω μεγέθυνση να δω
:-)))))

καλώς ήρθατε από τα μέρη μας. (που αν έχετε και άλλη εμπειρία από βλάκες, θα σας είναι οικεία!)